Funderar du på att ta nytt lån?

Villaägare som överväger åter finansiera sina hem kan ha en uppsjö av alternativ som finns för dem. Dock kan dessa samma husägare finner sig känsla överväldigade av denna uppsjö av alternativ. Denna process? Måste vara så svårt ändå. Villaägare kan vara till stor hjälp själva i processen genom att ta några enkla steg. Du kan tjäna pengar på att ta rätt lån.

Ta ett nytt lån

Först husägare bör bestämma sina refinansierings mål. Nästa husägare bör rådgöra med en re-finansieringsexpert och slutligen husägare bör vara medvetna om att återfinansieringen är inte alltid den bästa lösningen.

Bestäm dina mål för Re-finansiering

Det första steget i en ny finansieringsprocess bör vara husägare att bestämma sina mål och varför han överväger refinansiering. Det finns många olika svar på denna fråga och inget av svaren är nödvändigtvis rätt eller fel. Det viktigaste är att husägare gör ett beslut som hjälper honom att uppnå sina finansiella mål. Medan det finns inget rätt eller fel svar på varför refinansiering bör betraktas det finns dock vissa skäl för refinansiering som är mycket vanliga. Dessa orsaker kan vara:

* Minska månatliga amorteringar

* Konsolidera befintliga skulder

* Att minska mängden betald ränta under loppet av lånet

* Betala tillbaka lånet snabbare

* Att få eget kapital snabbare

Även de skäl som anges ovan är inte den enda anledningen husägare kan överväga refinansiering, de är några av de mest populära skäl. De ingår i den här artikeln för att få läsaren att tänka. Läsaren kan finna sin inteckning refinansiering strategi passar in i en av ovanstående mål eller de kan ha en helt annan anledning till att vilja refinansiera.

Skälet till att man vill refinansiera är inte lika viktigt som att bestämma detta skäl. Detta beror på att en husägare, eller ens en finansiell rådgivare, kommer att ha en svår tid att bestämma den bästa refinansiering alternativ för en husägare om han inte känner till målen för husägare.

Rådgör med en Re-finansierings Expert

När en husägare har listat ut varför de vill refinansiera, bör husägare överväga möte med en re-finansieringsexpert för att bestämma den bästa refinansiering strategin. Detta kommer sannolikt att vara en strategi som är ekonomiskt sunt, men också fortfarande inriktad på att tillgodose behoven hos husägare.

Villaägare som känner som om de är särskilt väl insatt i ämnet återfinansiering kan överväga att hoppa möjlighet att samråda med en re-finansieringsexpert. Detta är dock inte rekommenderas eftersom även de mest välutbildade husägare inte kan vara medveten om de nyaste återfinansieringsalternativ som erbjuds av långivare.

Även om inte förstå alla alternativ kanske inte verkar som en stor sak, kan det ha en betydande inverkan. Villaägare får inte ens vara medvetna om misstag de gör, men de kan här om vänner som åter finansieras under liknande förhållanden och få mer förmånliga villkor. Utfrågning dessa scenarier kan vara ganska nedslående för vissa husägare särskilt om de kunde ha sparat betydligt mer samtidigt refinansiering.

Överväga att inte Re-finansiering som ett tänkbart alternativ

Villaägare som överväger refinansiering kan inse vikten av att utvärdera ett antal olika återfinansieringsalternativ för att avgöra vilket alternativ som är bäst men dessa samma husägare kanske inte inser att de bör också noga överväga inte återfinansiering som tillval. Detta är ofta kallad? Gör ingenting? alternativ eftersom det hänvisar till de villkor som kommer att råda om husägare inte gör en förändring i sin inteckning situation.

För varje nytt finansieringsalternativ beaktas, bör husägare bestämma den beräknade månadskostnaden, ränta som betalats under lånet, år då lånet kommer att vara fullt återbetalas och den tid husägare måste stanna kvar i hem för att ta igen stängning kostnader i samband med re-finansiering. Villaägare bör också bestämma dessa värden för nuvarande inteckning.

Detta kan vara till stor hjälp för jämförelseändamål. Villaägare kan jämföra dessa resultat och ofta det bästa alternativet är helt klart av dessa sifferberäkningar. Men om analysen inte ger ett entydigt svar, kan husägare måste utvärdera sekundära egenskaper för att göra det bästa möjliga beslutet.

Lämna en kommentar