Hur mycket amortering är tillräckligt?

Detta är en fråga många husägare kan ha när de överväger åter finansiera sitt hem. Tyvärr är svaret på denna fråga är en ganska komplicerad och svaret är inte alltid samma. Det finns några vanliga situationer där en husägare kan undersöka möjligheten att återfinansiering.

Hur mycket amortering är tillräckligt

Dessa situationer omfattar när räntorna sjunker, när husägare? S kredit värdering förbättras och när husägare har en väsentlig förändring i sin ekonomiska situation. Medan en återfinansiering inte nödvändigtvis vara befogat i alla dessa situationer är det verkligen värt åtminstone undersöka.

Droppar i Ränta

Droppar i räntor skickar ofta husägare förvränga att refinansiera. Husägare bör dock noga överväga takt droppe innan man bestämmer sig för att refinansiera. Det är viktigt att notera att en husägare betalar avslutande kostnader varje gång de återfinansiering. Dessa avslutningar kostnader kan inkludera ansöknings-avgifter, uppläggningsavgifter, värderingsavgifter och en mängd andra kostnader och kan lägga upp ganska snabbt.

På grund av denna avgift bör varje husägare noggrant utvärdera deras ekonomiska situation för att avgöra huruvida refinansiering kommer att vara värt. I allmänhet avslutningsavgifter bör inte överstiga de totala besparingarna och den tid husägare skall bevara fastigheten för att ta igen dessa kostnader bör inte vara längre än husägare planerar att behålla fastigheten.

Credit Score Förbättringar

När husägare? S kredit värderingar förbättras, väger refinansierings motiverad. Långivare är i branschen för att tjäna pengar och är mer benägna att erbjuda förmånliga priser till de med god kredit än de är att erbjuda dessa priser till de med dålig kredit. Som ett resultat de med dålig kredit kommer sannolikt att erbjudas termer såsom höga räntor eller justerbar ränta inteckningar.

Villaägare som har att göra med dessa omständigheter kan undersöka refinansiering som sin kredit förbättras. Det som är bra kredit poäng är misstag och blemmor är slutligen raderas från skivan. Som ett resultat, att husägare som gör ett ärligt försök att reparera sina krediter genom att göra utbetalningar i tid kan hamna i en position av förbättrad kredit i framtiden.

När kredit poäng är högre, långivare är beredda att erbjuda lägre räntor. Av denna anledning husägare bör överväga alternativet eller återfinansiering när deras kredit värdering börjar visa markant förbättring. Under denna process husägare kan avgöra om refinansiering under dessa förhållanden är värt besväret.

Förändrade ekonomiska situation

Villaägare bör också överväga refinansiering när det finns en avsevärd förändring i deras ekonomiska situation. Detta kan innefatta en stor höjning samt förlusten av ett jobb eller en förändring i karriären vilket resulterar i en betydande förlust av lön. I båda fallen kan återfinansieringen vara en hållbar lösning.

Villaägare som tjänar betydligt mer pengar kan överväga refinansiering att betala av sina skulder tidigare. Omvänt kan de som befinner sig inte kan fullgöra sina månatliga ekonomiska förpliktelser vända sig till refinansiering som ett sätt att förlänga den skuld som kommer att sänka de månatliga betalningar.

Detta kan resultera i att husägare betala mer pengar i det långa loppet eftersom de sträcker sina skulder under en längre löneperiod men det kan vara nödvändigt i tider av nöd. I dessa fall en lägre månadsbetalning kan vara värt att betala mer i det långa loppet.

Lämna en kommentar