Kategorier
Nyheter

Öka nuvarande lån eller ta ett nytt?

Detta är en mycket viktig fråga som alla husägare bör fråga sig både i början och i slutet av processen för re-finansiering. Svaret på denna fråga kan sporra husägare att undersöka refinansiering ytterligare eller övertyga husägare att tabellen tankar refinansiering för tillfället och koncentrera sig på andra aspekter av att äga ett hem.

Upprätta Finansiella mål

Detta bör vara det första steget i processen att avgöra om refinansiering är värt besväret. Utan detta steg, en husägare kan inte exakt svar på frågan om det är värt att återfinansiering eftersom husägare kan inte helt förstå sina egna finansiella mål.

Öka nuvarande lån

Även finansiella mål kan köra allt från en ytterlighet till en annan det mest grundläggande frågan att ställa är om större mål är långsiktiga besparingar eller ökade månatliga kassaflöde. Detta är viktigt eftersom refinansiering oftast kan uppnå dessa två mål.

Vill du spara pengar i det långa loppet?

Villaägare som etablerar ett mål att spara pengar i det långa loppet bör överväga återfinansieringsalternativ såsom lägre räntor eller kortare löptider. Båda dessa alternativ kan avsevärt minska mängden intresse husägare betalar på lånet. Detta är viktigt eftersom att betala mindre intresse kommer att resultera i en större kostnadsbesparingar.

Betrakta ett exempel där en husägare har en befintlig skuld på $ 100.000, en ränta på 6,25% och ett lån löptid på 30 år. Bara genom att minska lånet till 15 år husägare kan avsevärt minska mängden som betalas i ränta under loppet av lånet.

Dock kommer detta alternativ också att resultera i en ökning av de månatliga utbetalningarna från husägare. Därför denna typ av återfinansieringsalternativ kan endast vara tillgänglig för dem som har tillräckligt kassaflöde för att kompensera för de ökade månatliga betalningar.

Vill du öka din månatliga kassaflöde?

Vissa husägare kan ha ett valt mål att öka sina månatliga kassaflöde. För dessa villaägare den totala kostnadsbesparingar inte kan vara lika viktigt som att ha mer pengar tillgängliga för dem varje månad. Dessa husägare kan överväga en ny finansieringsalternativ där de kan utöka sina lånevillkor. Detta innebär att de kommer att återbetala befintliga skulder under en längre tid. Husägare kommer att betala mer i ränta på lång sikt, men kommer att uppnå sitt mål att lägre månatliga betalningar och ett ökat kassaflöde.

Hur kommer åter Finansiering Affekt skatteavdrag?

Detta är ytterligare ett allvarligt övervägande för villaägare som är intresserade av att undersöka möjligheten att återfinansiering. Den ränta som betalas på ett bostadslån är ofta avdragsgilla. En husägare som åter-ekonomi på ett sätt som resulterar i mindre ränta betalas årligen kan påverka deras skattestrategi. Konsekvenserna av denna typ av slumpen kan förstärkas för villaägare som tidigare var strax under en betydande skattelättnad linje.

En signifikant minskning av den ränta som betalas kommer att innebära en betydande minskning av avdraget husägare får ta. Detta minskade avdrag kan sätta husägare på ett helt annat skatteklass och kan hamna kostar husägare pengar i det långa loppet.

Av denna anledning bör husägare som överväger refinansiering ha en skatt förberedelse professionell bestämma förgreningar refinansiering kommer att ha på sin deklaration innan ett beslut fattas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *