Så kan du utöka lånet

Huruvida att refinansiera är en fråga husägare kan fråga sig många gånger medan de lever i sitt hem. Åter finansiering i huvudsak tar ut en bostadslån att återbetala ett existerande bostadslånet. Detta kanske låter konstigt först men det är viktigt att inse när det görs på rätt sätt kan det resultera i en betydande kostnadsbesparingar för husägare under loppet av lånet.

Utoka lan

När det finns risk för en övergripande besparingar kan det vara dags att överväga refinansiering. Det finns vissa situationer som gör återfinansiering värt. Dessa situationer kan omfatta när kredit betyg för husägare förbättras, när den ekonomiska situationen för de husägare förbättras och när nationella räntorna sjunka. Denna artikel kommer att undersöka var och en av dessa scenarier och diskutera varför de kan motivera en re-finansiering.

När Credit Scores Förbättra

Det finns för närvarande så många bostadslån alternativ, att även de med dålig kredit är sannolikt att hitta en långivare som kan hjälpa dem att förverkliga sin dröm om att köpa ett hem. Men de med dålig kredit kommer sannolikt att erbjudas ogynnsamma lånevillkor som höga räntor eller rörlig ränta i stället för fasta priser. Detta beror på att långivaren anser att dessa husägare att vara högre risk än andra på grund av deras dåliga krediter.

Lyckligtvis för dem med dålig kredit, kan många kredit misstag repareras med tiden. Vissa finansiella fläckar såsom konkurser försvinner helt enkelt efter ett antal år medan andra skador, såsom ofta sena betalningar kan minimeras genom att upprätthålla en mer gynnsam rekord av att återbetala skulder och demonstrera en förmåga att återbetala befintliga skulder.

När en husägare? S kredit värdering förbättrar avsevärt, bör husägare fråga om möjligheten att åter finansiera sin nuvarande inteckning. Alla medborgare har rätt till en kostnadsfri årlig kredit rapport från var och en av de tre stora kreditupplysningsbyråer.

Villaägare bör dra nytta av dessa tre rapporter för att kontrollera sin kredit varje år och avgöra om deras kredit har ökat markant. När de märker en betydande ökning, bör de överväga att kontakta långivare att fastställa priser och villkor som de kan vara villiga att erbjuda.

När Finansiella Situationer Ändra

En förändring av husägare? S finansiella situation kan också motivera utredning processen refinansiering. En husägare kan finna sig att göra betydligt mer pengar på grund av en förändring i jobb eller betydligt mindre pengar på grund av en avskeda eller en förändring i karriären. I båda fallen husägare bör undersöka möjligheten att återfinansieringen. Husägare kan finna en ökning i lön kan tillåta dem att få en lägre ränta.

Alternativt en husägare som förlorar sitt arbete eller tar en löneminskning till följd av en förändring i karriären får hoppas att refinansiera och konsolidera sina skulder. Detta kan resultera i husägare betala mer eftersom vissa skulder dras ut under en längre period, men det kan resultera i en lägre månadsbetalning för husägare som kan vara fördelaktigt vid denna tidpunkt av sitt liv.

När räntorna faller

Räntorna släppa är den signalen som skickar många husägare rusar till sina långivare för att diskutera möjligheten att återfinansiera sina hem. Lägre räntor verkligen tilltalande eftersom de kan resultera i en övergripande besparingar under loppet av lånet utan husägare bör också inse att varje gång räntorna sjunka, är en återfinansiering av hemmet inte motiverad.

Förbehållet att åter finansiering för att dra nytta av lägre räntor är att husägare noggrant bör utvärdera situationen för att säkerställa de avslutande kostnader i samband med återfinansieringen inte överskrider de totala besparingarna nyttan av att få en lägre ränta. Detta är viktigt eftersom om kostnaden för återfinansieringen är högre än de besparingar i ränta, inte husägare inte utnyttja återfinansiering och kan faktiskt förlora pengar i processen.

Matematiken är förknippade med att avgöra huruvida det finns en faktiska besparingar är inte alltför komplicerat, men det finns möjlighet att husägare kommer att göra misstag i dessa typer av beräkningar. Lyckligtvis finns det ett antal räknare tillgängliga på Internet som kan hjälpa husägare att avgöra om refinansiering är värt besväret.

Lämna en kommentar